Sunday, 13 May 2012

Assalamualaikum.. Hollaaa (^__^)


Sape nak entri bru Faris and Adriana? meh komen meh.. hehe
kalau ade yg nak, nt kte update :D


Faris Ar Rayyan

Adriana Qistina


8 comments:

  1. saya nak boleh entri baru boleh x? *minta dengan muka x malu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. aryna : haha boleh jer.. hihihi :) doa2kn lah mlm ni ade entri baru ye? insha Allah :D thanks awk sudi bace n komen :D

    ReplyDelete
  3. sape lg nak en3 baru sila angkat tgn tggi2, hihi :D bagi semangat ckit kat sy na menaip n3 baru nih, hehe ^^,

    ReplyDelete
  4. semestinyer yunie nak... huhu... hari2 yunie melawat blog nie nk tgk en3 bru... huhu.. bgus sgt sbb nisa selalu update en3 baru cepat2 xmcm blog2 y lain... lmbt update... huuu....

    ReplyDelete
  5. thanks yunie coz sudi lawat blog nisa ni :D skrg ni nisa tgh cuti sem, tu yg rajin sikit na update n3, nt da blajar tkut xsmpat :'( thanks sudi bace SE :D nisa budak baru blajar, kalau ase na komen o bg idea, silasila lah ye, tegur2 lah nisa ni.. tkut nisa byk merapu je tulis n3 :D

    ReplyDelete
  6. boleh3... ape2 nnti klu ada y xkena nnti yunie gtau... huhuhu...

    ReplyDelete